1°C
2020. február 22. ( szombat )

Megnyílt a Termelői Piac
Mind a termelők, mind pedig az árusok, valamint a vásárlók nagy örömére.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik közreműködtek a projekt megvalósításában!
Bővebben...
Pályázat háziorvosi feladatok ellátására
Pályázat háziorvosi feladatok, ehhez kapcsolódóan iskola egészségügyi feladatok vállalkozói formában történő ellátására
Bővebben...
Vásárlási utalványokat kapnak a Nagydorogiak
Minden 18 év alatti és 60 év feletti nagydorogi lakosnak utalványt ad az önkormányzat.
Bővebben...
Adventi műsor volt Nagydorogon
December 1-én tartott műsor felvétele megtekinthető a YouTube-on. Fotó: Wallner Dénes
Bővebben...
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Iskolakezdési támogatás Nagydorogon

Nagydorog Nagyközség Önkormányzata módosította szociális rendeletét! 2019. évben a Nagydorogi Széchényi Sándor Általános Iskolába, és a Nagydorogi Szivárvány Óvodába, valamint a Nagydorogi Szivárvány Óvoda Mini Bölcsődéjébe járó gyermekek iskolakezdési, óvodakezdési és bölcsődekezdési támogatásban részesülnek.

A támogatás mértéke 10.000,- Ft/fő, melynek egy összegben történő kifizetése 2019. szeptember 4-től, 2019. szeptember 30-ig a Nagydorogi Közös Hivatal házipénztárában történik, az intézményekben leadott névjegyzék alapján.

Akik a nevezett időpontig (2019. szeptember 30.) nem veszik fel a támogatást, azok számára a határozat jogvesztővé válik, azaz határidőn túli utólagos kifizetésre nincs lehetőség!

Továbbá Nagydorog Nagyközség Önkormányzata támogatásban részesíti a nagydorogi állandó lakcímmel rendelkező középfokú oktatási intézményekben, nappali tagozaton tanuló diákokat is. A támogatás igénybevételéhez iskolalátogatási igazolást kell bemutatni az önkormányzatnál 2019. szeptember 10-ig. A támogatás kifizetése 2019. szeptember 15. után kezdődik és 2019. szeptember 30-ig tart.

Amennyiben az érintettek az igazolást a megadott időpontig az önkormányzatnál nem mutatják be, ill. a támogatási összeget 2019. szeptember 30-ig nem veszik fel, akkor számukra a határozat  jogvesztővé válik!

Ön itt van: Főlap Szociális Iskolakezdési támogatás Nagydorogon