0°C
2021. január 15. ( péntek )

Virágültetés
A mai napon közel 3000 db virágpalántát ültettünk el közterületeinken, hogy szebb és komfortosabb legyen településünk.
Bővebben...
Koronavírus szűrővizsgálat
Kérdőíves felméréssel támogatott szűrővizsgálatot indul a 14 éves és annál idősebb lakosok körében május 1. és 14. között.
Bővebben...
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Iskolakezdési támogatás Nagydorogon

Nagydorog Nagyközség Önkormányzata módosította szociális rendeletét! 2019. évben a Nagydorogi Széchényi Sándor Általános Iskolába, és a Nagydorogi Szivárvány Óvodába, valamint a Nagydorogi Szivárvány Óvoda Mini Bölcsődéjébe járó gyermekek iskolakezdési, óvodakezdési és bölcsődekezdési támogatásban részesülnek.

A támogatás mértéke 10.000,- Ft/fő, melynek egy összegben történő kifizetése 2019. szeptember 4-től, 2019. szeptember 30-ig a Nagydorogi Közös Hivatal házipénztárában történik, az intézményekben leadott névjegyzék alapján.

Akik a nevezett időpontig (2019. szeptember 30.) nem veszik fel a támogatást, azok számára a határozat jogvesztővé válik, azaz határidőn túli utólagos kifizetésre nincs lehetőség!

Továbbá Nagydorog Nagyközség Önkormányzata támogatásban részesíti a nagydorogi állandó lakcímmel rendelkező középfokú oktatási intézményekben, nappali tagozaton tanuló diákokat is. A támogatás igénybevételéhez iskolalátogatási igazolást kell bemutatni az önkormányzatnál 2019. szeptember 10-ig. A támogatás kifizetése 2019. szeptember 15. után kezdődik és 2019. szeptember 30-ig tart.

Amennyiben az érintettek az igazolást a megadott időpontig az önkormányzatnál nem mutatják be, ill. a támogatási összeget 2019. szeptember 30-ig nem veszik fel, akkor számukra a határozat  jogvesztővé válik!

Ön itt van: Főlap Szociális Iskolakezdési támogatás Nagydorogon