0°C
2020. május 30. ( szombat )

Virágültetés
A mai napon közel 3000 db virágpalántát ültettünk el közterületeinken, hogy szebb és komfortosabb legyen településünk.
Bővebben...
Koronavírus szűrővizsgálat
Kérdőíves felméréssel támogatott szűrővizsgálatot indul a 14 éves és annál idősebb lakosok körében május 1. és 14. között.
Bővebben...
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Orvosoltuk az orvoshiányt Nagydorogon

Ma reggel munkába állt az új nagydorogi háziorvos. A régóta betöltetlenül álló I. számú betegellátó körzet új orvosát, Dr. Vájer Gábort első rendelési napján, Nagydorog polgármestere Borbélyné Töttösi Ágnes köszöntötte. Köztudott, hogy hazánkban az egészségügy súlyos orvoshiánnyal küzd. A kórházakban nincs elég orvos és a nagyvárosok háziorvosi körzetei is sok esetben betöltetlenek. 

Településünkön is az elmúlt időszakban csak helyettesítéssel sikerült megoldani az I. számú körzet betegeinek ellátását, amiért hála és köszönet Regős György doktor úrnak, aki korát meghazudtoló módon, fiatalos lendülettel és odaadással végzi háziorvosi feladatát.    

A tavaly ősszel megválasztott új képviselő-testület, egyik legfontosabb célkitűzése, a betöltetlen háziorvosi körzet orvosellátásának biztosítása volt, melyet most sikerült orvosolni. 

Bízunk abban, hogy Dr. Vájer Gábor, az I. számú betegellátó körzet új háziorvosa hosszú ideig fogja szolgálni településünk lakosságát.

 

Tisztelettel:

Nagydorog Nagyközség Képviselő-testülete és Polgármestere

Ön itt van: Főlap Közérdekű Orvosoltuk az orvoshiányt Nagydorogon