-1°C
2021. január 15. ( péntek )

Virágültetés
A mai napon közel 3000 db virágpalántát ültettünk el közterületeinken, hogy szebb és komfortosabb legyen településünk.
Bővebben...
Koronavírus szűrővizsgálat
Kérdőíves felméréssel támogatott szűrővizsgálatot indul a 14 éves és annál idősebb lakosok körében május 1. és 14. között.
Bővebben...
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Ismét fogatot hajtanak a polgármesterek Nagydorogon

Már hagyománynak mondható, hogy hintóra ülnek és összemérik fogathajtó tudásukat a környékbeli települések polgármesterei augusztus 20-án az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő "Nagydorogi Pörköltfőző Fesztivál és XII. Kettesfogathajtó Lovas Találkozón".

A rendezvény gerincét alkotó fogathajtó verseny már reggel elkezdődik a fogatok akadályhajtásának délelőtti fordulójával, melyet kora délután a polgármesterek meghívásos versenyszáma, majd az akadályhajtás délutáni fordulója követ, és a vadászhajtás zár. A pörköltfőző verseny 13 órakor indul, és a tavalyival ellentétben az indulóknak csak regisztrálniuk kell, a nevezés ezúttal díjtalan. Az elkészült pörkölteket egy szakmai zsűri kóstolja, majd értékeli 18 órakor. A rendezvény 18:40-kor a Pódium Táncstúdió tagjai lépnek színpadra, majd 20 órától a 3+2 együttes élő koncertje zárja a napot. A szervezők idén is 19-én, az un. nulladik napon, vasárnap este retró discoval kedveskednek a résztvevőknek. 

Ön itt van: Főlap Rendezvény Ismét fogatot hajtanak a polgármesterek Nagydorogon