27°C
2020. augusztus 6. ( csütörtök )

Virágültetés
A mai napon közel 3000 db virágpalántát ültettünk el közterületeinken, hogy szebb és komfortosabb legyen településünk.
Bővebben...
Koronavírus szűrővizsgálat
Kérdőíves felméréssel támogatott szűrővizsgálatot indul a 14 éves és annál idősebb lakosok körében május 1. és 14. között.
Bővebben...
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Új technikai eszközök beszerzésére nyert pályázatot a Nagydorog Tv

Egy új kamera és a hozzá tartozó kiegészítő eszközök - akkumulátorok, rögzítő kártyák, külső adathordozók - beszerzésére nyert anyagi forrást egy sikeres pályázatnak köszönhetően a Nagydorog Televízió.

Az elmúlt hónapokban akadozott a tévé működése, mivel a digitális átállás új kihívások elé állította a stábot. Ez év júliusától a kábelszolgáltató megszüntette az analóg jeltovábbítást, és csak digitális sugárzásban - elsősorban HD minőségben - biztosítja a jeltovábbítás lehetőségét. A Nagydorog Tv rendelkezésre álló eszközei az új technikai elvárásoknak már nem felelnek meg. Ez elsősorban a kamerára és a hozzá tartozó kiegészítő eszközökre értendő, melyek még 2006-ban kerültek beszerzésre. Sajnos a kamera az elmúlt időszakban sokszor meghibásodott és gondot okozott a már megszokott, rendszeres adások elkészítése. Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának, és Miczki Márton képviselőnek, pályázati szakreferensnek köszönhetően, a Nagydorog Tv sikeresen pályázott a Duna Összeköt Leader Egyesület "Civilszervezetek támogatása működési céljaik megvalósítása érdekében" címmel kiírt pályázaton. Az elnyert támogatásból a Nagydorog Tv hamarosan lecserélheti a 13 éves kamerát, így a jövőben színvonalasabb és zavartalanabb lehet a televízió működése. 

(a képen a régi kamera látható)

Ön itt van: Főlap Pályázat Új technikai eszközök beszerzésére nyert pályázatot a Nagydorog Tv