0°C
2020. május 30. ( szombat )

Virágültetés
A mai napon közel 3000 db virágpalántát ültettünk el közterületeinken, hogy szebb és komfortosabb legyen településünk.
Bővebben...
Koronavírus szűrővizsgálat
Kérdőíves felméréssel támogatott szűrővizsgálatot indul a 14 éves és annál idősebb lakosok körében május 1. és 14. között.
Bővebben...
E-Önkormányzat kép

Nagydorog Nagyközség Honlapja

Ismét összemérik fogathajtó tudásukat a polgármesterek

Nagydorogon a tavalyihoz hasonlóan idén is a hintó bakjára ülnek és megmérkőznek egymással a környékbeli települések polgármesterei augusztus 20-án az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő "Nagydorogi Pörköltfőző Fesztivál és Kettesfogathajtó Lovas Találkozón".

A rendezvény gerincét alkotó fogathajtó verseny már reggel elkezdődik a fogatok akadályhajtásának délelőtti fordulójával, melyet kora délután a polgármesterek meghívásos versenyszáma, majd az akadályhajtás délutáni fordulója követ, és a vadászhajtás zár. A pörköltfőző verseny 13 órakor indul, és a tavalyival ellentétben az indulóknak csak regisztrálniuk kell, a nevezés ezúttal díjtalan. Az elkészült pörkölteket egy szakmai zsűri kóstolja, majd értékeli 18 órakor. A rendezvény 19 órától néptáncos műsorokkal folytatódik, majd 20 órától a Dupla Kávé lép színpadra. A szervezők idén nem rendeznek a sztárvendég műsora után bált, hanem 19-én, az un. nulladik napon, szombat este retró discoval kedveskednek a résztvevőknek.      

Ön itt van: Főlap Ismét összemérik fogathajtó tudásukat a polgármesterek